För att få den rätta barbequekänslan så grillade vi även majskolvar (somvar förkokta) samt bakad potatis (dessa var micrade en kort stund före grillning) och till detta hade vi även coleslaw
Receptet väckte ett minne från när jag precis hade börjat arbeta som logoped. Kanske är det inget nytt för er som läser, men detta fick åtminstone mig att inse att en pizzadeg aldrig, aldrig ska vara för vek
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Bilder kommer såklart, men det får ni se en annan dag för nu måste jag rusa. Vi var och käkade tapas, drack lite vin och hade det bara sådär supremysigt och roligt som man har med de allra bästa
Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Somliksom bara halkar in i framgången och rycker lite nonchalant på axlarna, som för att säga "Hey, kul att ni gillar mig, det var oväntat, men ändå inte - JAG visste ju att jagvar en god meny, lite lagom sådär, som borde gillas av de flesta
Eftersomjag har en så fin liten grupp på Facebook var det i förrgår en gammal skolkamrat som i perfekt kontext kunde be mig om min eminenta experthjälp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.