De somnade nästan stoppmätta här i soffan sen. Köttet blir underbart gott och mört och får sen koka en stund strimlat i den goda såsen innan den serverades hos oss en fredagskväll som en slags tackorätt
Mätta och glada drog vi vidare och kvällen fortsatte lika härligtsom dagen hade börjat. Toppa med ett kryddsmör, som jag inte var upphovs"man" till och därför inte vet receptet på, men gott var det ☺
Härkommer receptet testa detta, garanterar att ni kommeratt göra dem igen. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Låt detsom blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad. Du som tempererar kommeratt få choklad över, men detär svårare att temperera små mängder
Detär ett färdigmarinerat kött som jag stekte precis på samma sätt som jag gjorde med kalventrecoten, alltså att bryna det och sedan steka klart det i ugnen
Vet att ni är många som har börjat ett sundare och friskare liv såhär efter nyår, men att välja att inte visa denna drömdessert och gömma receptet långt in i en låda är snudd på egoistiskt och det vill jag inte bli anklagad för
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.