Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem såblir det där med traditioner lite luddigt
Från början tror jag det var min farmor som av någon anledning bytte ut muskotnöten, som brukar vara vanligt att krydda stuvade makaroner med, och det blev så pass lyckat så vi i familjen har fortsatt krydda våra stuvade makaroner med kardemumma
Vad det blir till middag har jag ingen aning om men jag får lov attåterkommaom det också. Även portersteken gjordes i förväg, dagen innan och så fick den vila i grytan med spadet i kylen övernatten
Gott blir det om det serveras med bär vid sidan om. Socker efter tyckte, jag valde attinte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det baraatt skippa det såklart), som är intebara är så simpla att göra utanockså helt vansinnigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.