– Vet du över huvud taget om att det är ett klimatmöte i Paris om tre veckor. Här nedan följer en intervju med mig om förra veckan som var helt vegetarisk
Ibland ändras planerna och man får en liten stund över – Typ som igår. Vi skulle träffa några vänner efter jobbet men det kom saker emellan och planerna blev därför skjutna på framtiden
Ni kommer att märka att de inte är speciellt svåra att göra och kan vara väl värda att impa på en kär gäst med…Kanske till Alla hjärtans dag om några veckor
Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Eftersom vi var många hjälptes vi åt att baka pajerna, klassiska ost- och skinkpajer. För ett par veckor sedan döptes mitt lilla barnbarn, och då bjöds släktingar och vänner på paj och kladdkakor efteråt
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. 2 gula lökar. 2 dl grädde. 2 msk tahini. 2 dl turkisk yoghurt. 2 gula lökar. 2 dl turkisk yoghurt
Något som många säkert tycker låter krångligt och en rätt som bara mormor och farmor gör. Sen ska väl erkännas att självklart kommer receptet från Mormor, fast jag lagar det utan kokt ris i färsen
Toppade middagen med en kantarellsmörgås på sidan om. September 29, 2016 14. 250 g färsk bladspenat. 2 dl finriven parmesanost. Häll av pastan, men spara ca 2 dl av pastavattnet. 250 g färsk bladspenat. 2 dl finriven parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.