Pressa/hacka vitlöken i små bitar, fräs försiktigt i stekpanna med oregano och lite smör. Hacka paprikan i små tärningar och lägg i stekpannan tillsammans med vitlöken
Jag köpte MAX egen som de har till sina halloumiburgare, då är de lite större och blir bra storlek men det går så klart bra med vilken halloumi som helst
Tisdag redan, jag hänger inte med. På något sätt kan jag ändå se det positiva i att vi har skitväder här i Skåne (och jag vet att det är samma på många håll) – det ÄR ok att sitta i morgonrock uppkrupen i soffan och inte behöva stressa till stranden, fixa grillmiddagar med vänner etc, dammsuga upp insläpad sandstrand och gräs m
Jag har så länge jag kan minnas ätit en hel del gröna, goda rätter tillsammans med julmaten. Min mamma kom från Pargas i Åbolands skärgård, hon hade med sig den finska traditionen med olika rotsakslådor till julbordet
Citron- och olivkyckling. Restaurangen på Östersunds sjukhus är nyckelhålscertifierad vilket medför att det lagas en nyckelhålsmärkt rätt hos oss på kostenheten varje dag
Är det något mer än den där grillen som visar på att det är sommar så är det väl att grytorna minskar i antal, dom förknippas ju mest med de kallare och mörkare säsongerna
Preparerade köttet med salt och kryddor efter behag och stoppade i en zip plastpåse, stoppade ned påsen i sous videcirkulatorn och förslöt när luften gått ur påsen
Skär med en vass kniv längs varje kycklingfilé så att du får en ficka. Krydda med salt och peppar. Fyll med smulad ost och persilja, och fäst med cocktailpinnar eller tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.