Dessa hjärtformade klubbor är lätta att göra men blir en finfin present. Alla hjärtans dag närmar sig och jag tänkte bjuda på några hjärtliga tips på vad ni kan hitta på till era nära och kära istället för någon onödig pryl
Högreven, skulderpartiet på nötkött hör till det billigaste styckningsdetaljerna på nötkött och många tror att det därför också är av sämre kvalitet, någonting segt och smaklöst, men då tar man helt fel
Vi kunde inte bärga oss tills i morgon, sen är de ju lite roligare att få presenterpå helgen. Han vill ha en " äggamacka" till frukost, efter skolan vill han bowla, och på kvällen får han bestämma maten
Det påpekade iallafall gästen som ringde upp mig efteråt för att tacka för en trevlig bjudning. 175 g smör, rumsvarmt. Grädda i 175 grader i ca 15 minuter. 175 g smör. 175 grader
*Stek upp köttfärs och häll i en tacopåse (mer köttfärs så häll i en extra påse). *Ringla lite grädde el spara lite av creme freich blandningen och lägg ovanpå så bränns inte chipsen så lätt
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Vänd köttet och sjud det ytterligare ca 45 minuter tills innertemperaturen är 75º
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.