Olivbullar med ostsmak Häll det mesta av mjölet samt olja, salt, sirap, det mesta av osten (spara lite till garnering) samt oliverna i matberedarens skål Matklubben.nu
Olivbröd Om du vill variera olivbrödet så kan du tillsätta lite andra örter också, rosmarin passar alldeles utmärkt till olivbullarnaMatskafferiet
Grova olivbullar Ugnsvärme. 250° i 3 min, sänk sedan till 225°. Blanda det fina rågmjölet med det kokande vattnet, rör om till en gröt, täck över och låt stå på köksbänken tills nästa dag Matklubben.nu
Olivbullar Strö över osten och grädda olivbullarna mitt i ugnen ca 12 minuter. Ljumma vattnet till 37 grader, d v s fingervarmt Matklubben.nu
Bitska olivbullar Dela degen i två lika stora delar. Kavla ut varje del på mjölat bakbord till en avlång degplatta - på samma sätt som till kanelbullar Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.