Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej. Nej, detta är matlagning som lämpar sej en ledig dag för det tar någon timme, det ska vi inte sticka under stol med, men belöningen man får när man hugger in är så väl värt tiden det tar
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Vinegretten kommer skikta sig med tiden men det gör inget, blanda vid behov. 2 burkar Kalamataoliver med eller utan kärna. 1 ren Glasburk med lock, ca 0. Börja med vitlöken, bryt isär klyftorna, koka upp med vatten i en kastrull och koka 2 minuter, spola med kallt vatten så blir det lätt att helt enkelt klämma ut klyftan ur skalet, lägg åt sidan. 2 burkar Kalamataoliver med eller utan kärna. 1 ren Glasburk med lock, ca 0
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Salladen med knastriga glaserade cashewnötter. Rätten består av en ugnsbakad lax i sås som serveras i en kryddig nudelbuljong och med en suverän söt-syrlig sallad som tillbehör
Häll i quinoan i en kastrull och täck med mycket kokande vatten, som när man kokar pasta. Ta ett bakplåtspapper, lägg på kycklingfiléerna med kryddorna och vänd runt tills filéerna är täckta
Fräs färsen med lite olivolja. Hacka löken, riv moroten och fräs med i färsen. Servera med pasta. För någon dag sen fick jag en fin leverans till mitt jobb som kom från Tommy på Toja Import
Låt oliverna rinna av och lägg dem i en kastrull tillsammans med olivoljan. Tvätta citronen och skala med potatisskalare utan att det vita innerskalet följer med
Häromkvällen åt vi Jamie Olivers oxfilé med bearnaise och grillade grönsaker. Ta ut köttet ur påsen, klappa det med hushållspapper och rulla det i olivolja
Hans kokbok med samma namn lånade vi på bibblan, en bra idé om man vill kolla lite närmare på innehållet om man funderar på ett inköp, och bestämde oss för att testa dagens recept
Blanda såsen med salladen. Blanda nötfärs med salt och peppar. Börja med att steka hamburgarna i ena pannan på ganska hög värme och hälften av baconet i den andra på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.