Olika kebabsåser
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kebabsås 1
  • 3 dl Gräddfil
  • 1 st Gul lök
  • 3 msk Ketchup eller Tomatpuré
  • 1 msk Vinäger
  • Tobasco (efter smak)
  •  
  • Kebabsås 2
  • 2 dl Yoghurt naturell
  • 1 st Gul lök (finhackad)
  • 2-3 msk Chilisås
  • Chilipulver (efter smak)
  •  
  • Kebabsås 3
  • 2 dl Yoghurt naturell
  • 1 st Gul lök (finhackad)
  • 2-3 Vitlöksklyftor (pressade)
  • 1/2 Färsk gurka skalad finhackad
  • Svartpeppar (efter smak)
  •  
  • Kebabsås 4
  • 2 portioner
  • 1 dl Majonäs
  • 2 msk Chilisås
  • 2 krm kebabkrydda ("Kockens"
  • 2 krm Svartpeppar
  • vatten tills det blir rätt konsistens
  •  
  • Kebabsås 5
  • 8 portioner
  • 5 dl A-fil
  • 1 burk Creme fraiche
  • 2 tsk Paprikapulver
  • 2 msk Ketchup
  • Cayennepeppar
  •  
  • Kebabsås 6
  • 4 portioner
  • 5 dl Yoghurt
  • 2 msk Majonäs
  • 1 msk Ketchup
  • 1 msk Italiensk salladskrydda
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 1 krm Cayennepeppar
  •  
  • Stark vitlökssås
  • 1 burk Matyoghurt
  • En "klick" Majonäs
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Rikligt med Knorr grillkrydda
  •  
  • Klassikern
  • 5 dl creme fraiche
  • 2 dl fjällfil
  • 1.5 d l majonäs
  • 6 cl Rhode island
  • 2 tsk grillkrydda
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk franska örter (smulade)
  • 1 tsk ketschup
  •  
  • Ett annat gott recept
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 1 rejäl matsked majonäs
  • 1 msk felix chilisås
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 stycken pressade vitlökar
  • 2-3 kryddmått Kebabkrydda
  • 2-3 kryddmått Aromat
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.