Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Garneringen av fänkålsdill och rostade, hela fänkålsfrön är inte bara kosmetisk. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
salt brukar inte behövas med tanke på sältan från buljongen. Faktum är att det blev jättegott – med härlig fyllig smak så att någon kryddning egentligen inte behövdes
Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Jag tycker också att frysta bananbitar är goda att tugga på som snacks efter ett svettigt träningspass medan jag lagar middag, så att jag inte lurar mig själv att äta något mindre hälsosamt innan maten står på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.