Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Häll över såsen till en treliterskastrull och sätt påmedelvärmeoch låt stå under lock. Här kommer receptetpå den underbart goda måltiden jag tillagade i söndags
Fördelen med att ha mat hemma är att man slipper tänka på det under veckan och det finns dessutom en mindre risk för att man äter något onyttigt eller köper takeaway bara för att man inte orkar laga något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.