Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram). Jag har under de senaste dagarna experimenterat för att ta fram en grunddeg för småkakor
Häll äggvitornai en torr och fettfrivispskål. Stjälp sedan upp den på ett nytt bakplåtspapper. Vispatill ett fast skum (det ska gå att vända upp och ner på bunken
Ta ut och rör om tills allt smör smält om det inte redan är smält. Tillsätt resten av ingredienserna. kakao, strösocker, vetemjöl, vispgrädde, vaniljsocker och salt
Receptet lånades från Receptfavoriter. Bästa lchf-pannkakan hittills. Använde som mjölk Arlas ekologiska lantmjölk (tidigare kallades den väl gammaldags mjölk
Mät upp smör och vit choklad som bryts ibitari en kastrull. Smält försiktigt på svag värme tills drygt hälften smält, ta bort kastrullen från värmen och rör sedan om då och då tills allt har smält och det blir en jämn smet
Har sovitdåligt hela veckan. Drömmer konstiga drömmar och vaknar om vartannat. Och trots att jag har sovit ensam inga år så känns sängen större än någonsin
Blanda ströbröd, paprikapulver, chilipulver, salt och svartpeppar i en djup tallrik. Vänd runt kycklingfilébitarnaiströbrödsblandningen så det fastnar på alla sidor
Salta och peppra lite grann efter behag i en ugnsform som inte är mycket större än hjortsteken. Lägg i hjortsteken och stoppa in en stektermometer med spetsen i köttets mittpunkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.