Så här blev vaniljdrömmarna och de blev supergoda och spröda och smälterimunnen när man äter dem. När jag var på minVIP-helg så fickvi en bakbok från Eva Nordlinder som var med oss under hela helgen och som dessutom är chefredaktör för tidningen "Hembakat" som anordnade helgen
De här kakorna har jag gjort på samma recept som här men uteslutit chokladdekoren och det är verkligen ett jättebra recept, kakorna smälterimunnen när man äter dem
Blanda samtligaingredienser. Fräs soltorkade tomater, vitlök, lök och tomatpuré i olja. Tillsätt grädde, avsluta med stekskyn från köttet, oliver, salt och peppar
Eller ska jag vara riktigtärlig så liksomsmälter de imunnen för att de är så otroligt lena, det är ju för att det är florsocker och potatismjöli ganska stor utsträckningi smeten
Idag överraskade jag Oskar med nybakade källarfranskor till frukost och det blev väldigt uppskattat. Idagfick jag dock för mig att jag skulle baka frukostbröd och då valde jag de här källarfranskorna eftersom de går snabbt att baka och är väldigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.