Twitter. Allt börjar med en bra botten - pajbotten. Det spelar ingen roll om fyllningen är alldeles delikat om bottnen är torr och hård eller blöt och mjuk
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt litenitrit
Att förnya gamla invanda maträtter är en utmaning. För mig har det blivit en liten hobby. Iblandblir det ganska misslyckat, som den gången när jag försökte mig på valnötsomlett
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att blilika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nyafavoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finnsivanligaamerikanska pannkakor
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiskakycklinggryta
Det svåraste med att sätta ihop en middagsmeny är att komma på vilken förrätt man ska bjuda på. Vid gårdagens middag utsattes våra gäster för ett försiktigt och lagom experimentellt försök till en enkel och snabblagad entré
Däremot strular appen med allt det nya, men jag tror nog att det blir bra tillslut. Nu har Viktväktarna uppdaterat sitt system och gjort tjusigaförändringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.