Smaka av såsen och ha till kycklingen och de rostade vitlöksklyftorna. OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, och därmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Färdigrostad. I dag blir det faktiskt inget middagsrecept (fick middag hemma hos mormor) och inte heller ett allergivänligt recept
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.