Min viktresa. Nyårskrönika. December 30, 2015 06. 07. Imorgon är det nyår och därför tänkte jag sammanfatta mitt 2015, de största händelserna i mitt liv, lite traditionellt sådär
Så vad händer 2017. Matmässigt kommer jag under 2017 fortsätta laga ren mat med lågt kolhydratinnehåll. Vad skulle du vilja läsa mer om på bloggen under 2017
Ja det är ju den tiden på året när man ska reflektera över vad som har hänt under året. Vad man gjorde, vad man inte gjorde, det man kommer ihåg och det man glömt bort
Då var 2017 snart slut. Men med det sagt så har 2017 onekligen varit ett lärorikt och händelserikt år. Så jag tänkte att jag skulle gå igenom några av de coolare grejerna som hänt under 2017 och att jag skulle droppa några tunga lärdomar jag tagit med mig från resan in mot 2018. ) Jävligt Coola grejer från 2017 och lärdomar inför 2018 i en någorlunda kronologisk ordning. Anders har lagat de veganska rätterna på Nobelmenyn flera år på raken och Emil är ansvarig för majoriteten av alla smarriga recept i den grymma tidningen Vegourmet – för att inte tala om allt spännande som hänt menymässigt på Växthuset under 2017. Så för nästan exakt ett år sedan, vintern 2016/2017 satt jag och min svåger Dylan Williams som är dokumentärfilmsproducent (och som också bland annat gör speakerrösten i introt och har klippt och regisserat serien) och spånade lite löst på grejer jag skulle kunna göra med Jävligt Gott och idén om att göra något stort kring den kommande BBQ säsongen dök upp. Ett annat sjukt roligt och utvecklande samarbete jag gjorde under hösten 2017 var #Vegani30Dagar utmaningen som jag och ICA Sverige genomförde i oktober. Då jag vann Matbloggspriset Folkets Val 2016 fick jag och Linnea Seidel som vann Stora Matbloggspriset frågan av Sthlm Food & Wine mässan som är en av Matbloggsprisets största sponsorer om vi inte skulle vilja samarrangera deras nya ”Matbloggsmonter” på mässan 2017. Under vintern 2016/2017 träffades jag och Rasmus Klockljung från bloggen Vegologi och började prata om ett av våra gemensamma favoritämnen – veganmat ute på krogen. Vi har redan fått ihop ca 30 recensioner under 2017 och både fler recensioner och recensenter kommer att tillkomma 2018. Zeina Mourtada, Zeinas Kitchen, jag och Ingela Stensson, Mattrendsexpert från United Minds när vi var jury i Food Truck SM 2017, Vegokategorin. En av de absolut häftigaste grejerna under hela 2017 har varit alla fantastiska människor jag har fått ynnesten att lära känna och fördjupa mina relationer till. Jag har fått förmånen att exercera den idén till max under 2017 och tänker fortsätta att göra det under 2018. Jävligt Gott på Vegovision Stockholm 2017. Jävligt Gott på Sthlm Food & Wine 2017. Jävligt Gott skuggtävlar på Grill SM 2017. Jävligt God BBQ 2017 är här. 2017 och l. 2017 och
(Låter som en nyårskrönika det här men det är det inte, ha ha. De är lite som en nyårskrönika i smaken, en blandning av mjuk lakrits, karamelliserad vit choklad och en nypa havssalt
En nyårskrönika i miniformat. Jag ser verkligen fram emot 2017 och ikväll vid tolv-slaget kommer jag att välkomna det nya året med ett löjligt stort leende på läpparna. Planer för 2017. Tine är precis som jag kostrådgivare genom Paleo Institute och vi har stora planer för 2017 tillsammans. Vad är dina förhoppningar och mål inför 2017
har under mina två, nästan 3 år som frånvarande bloggare, fortsatt att läsa bloggar, vet inte riktigt varför jag inte kommit mig för att kommentera, men så har det i alla fall inte blivit, och naturligtvis är alla nyårskrönikor mycket intressant läsning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.