Det här är ju trots allt en matblogg först och främst, och med tanke på hur ni alla tar er hit (via googlade recept) så är ju Jävligt Gott först och främst en överdimensionerad och interaktiv kokbok
Jag startade JävligtGotts Patreonkonto i december med avsikten att både hitta ett sätt för mig att få in lite mer förutsägbara intäkter för det jobb jag gör och som ett sätt för alla er som läser den här sidan regelbundet att hjälpa mig att både göra det möjligt (tro det eller ej, men det tar väldigt mkt tid att driva den här bloggen och allt annat jag gör på den här nivån) och att göra det så bra som möjligt så att vi kan nå ut till fler med budskapet om jävligt god vegomat
Sol, hav och jävligt goda grönsaker. Förvånansvärt nog har jag inte skrivit ner något recept på tsatsiki på bloggen tidigare (men det finns i min kokbok Jävligt God BBQ
Jävligt Borlänge – JävligtGotts Veganburgare på Bastard Burgers. Namnet kommer ifrån en sammanslagning av deras tradition av att döpa sina burgare efter städer, och ja – Jävligt Gott
Under sommaren så har jag snickat vidare på det burgardressingrecept som jag haft här på bloggen ett par år och som även finns med i min kokbok Jävligt God BBQ
Det har blivit dags att presentera det tredje avsnittet i mitt egna lilla matprogram Jävligt God BBQ, där ni får följa med mig på mina grilläventyr med målet att sprida Jävligt Gott vegokäk till fler
Förra veckan när rätterna lanserades på menyn så gav jag er receptet på den första galetten, Jävligt Franskt som är en take på den klassiska biff och bean med karamelliserad lök, krunchiga valnötter och färsk spenat
Det här är jag så förjävligt peppad på så jag bara måste svära lite extra. Att släppa storstadsfokuset, men fortfarande servera hållbar, smart och jävligt god mat till ALLA runt om i hela Sverige är SKITVIKTIGT om vi ska göra verklighet av ambitionen att göra det lätt att göra rätt och göra maten människor älskar bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.