Nudelsallad med sukiyakikotlett
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g benfri kotlettrad
  • vatten
  • 2 tsk salt per liter vatten
  • 4 port äggnudlar, kokta och kylda
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 4 salladslökar eller 1/4 purjolök, skivad
  • 75 g sockerärter, strimlade
  • 50 g solrosskott
  • 2 msk färsk koriander, hackad
  • 1 lime, i klyftor
  • 1 dl sukiyakisås (Blue Dragon)
  • 1 msk risvinäger (Blue Dragon)
  • 1 msk rapsolja
  • 2 tsk färsk ingefära, riven
  • 1/2 röd spansk peppar, hackad eller 1 tsk sambal oelek
  • 2 msk purjolök, tunt skivad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.