Kanske tänkte ni att jag gett upp det där eftersom jag inte skrivit något mera om det sen. Strax därpå dök det upp ett tillfälle att gå en kurs i mjölksyrning som jag med stor iver kastade mig över
Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot. Bor man i Falkenberg så finns det en grupp på Facebook som heter "Falkenbergare Tillsammans", där kan man meddela sitt intresse för att hjälpa till
No bake "Nutella" proteinbar. Ketchup, majonnäs, milda mat, mjölk, grädde, salladsdressing, marinader, socker och annat man ha i maten som smakförstärkare kan, utan att man är medveten om det, göra att du äter upp till flera hundra kalorier extra per dag
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vadjag hade i
Vad göra. Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Ni vet en sådan där som man kan äta med sked. Vad det blir för tre-rätters får ni se imorgon. -) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan
Nu är jag tillbaka i Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm. Jag ska gå igenom lite bilder idag och försöka sammanfatta helgen som bjudit på goda drinkar, massor av god mat i trevligt sällskap
Allt jag gjort har givetvis gett mig kunskap och lett mig till där jag är idag, men för drygt fyra år sedan ungefär kom jag verkligen in i det tänket jag har nu
med detta experimentet så att jag kan kalla det för ett recept. Det hela började faktiskt med att jag skulle göra om mamsens morotskaka till en nyttig(are) variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.