en handfull oliver (jag tog gröna men tänker inte bråka om du hellre vill ha svarta. Fräs löken i lite olja i stekpannan tills den blir mjuk och glansig
Nu har jag hittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag. Här kommer receptet, vågar ni inte testa det innan jag har gjort det, så skriver jag senare om hur den smakade
Så enkelt, så gott och så bra för miljön och plånboken om man nu vill det. Så när minsta tösen såg att jag hackade i zucchini och prompt påpekar att hon INTE tänker äta det
) och så tänkerjag passa på att ge mig ut på utflykter och upptäcka nya, spännande platser. Nu när semestern är ett faktum kommer jag kanske inte vara lika flitig här på bloggen, jag hoppas t ex det blir väder för paraplydrinkar vid poolen
Dock ser jag en stor fördel att vara dedikerad och gå in för det när det väl gäller så det inte blir en onödigt lång process, och då kan man behöva göra vissa uppoffringar
Det kan vara viktväktarna, viktklubb, nutrilett eller soppor, men sen kommer vi till det kluriga, kan du leva på fettsnålmat som aldrig är riktigt god, eller kan du leva på nutrilett, eller soppor hela livet
Att det sen ska bli skitväder hela veckan känns lite surt faktiskt. Det blev en prommis iaf på förmiddan och nu har ungdomarna dragit till Röros men vi tar några timmar i backen
Snurra formarna så att karamellen fördelar sig jämnt över ytan. Honung. Låt mjölken stå och dra åt sig vaniljsmak i ca 15 minuter. Baka i 25–60 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.