Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Inatt sov jag äntligen ikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så. I vart fall är jag utvilad nu, tråkigast med dessa hektiska veckor är att jag inte hinner träna som jag vill och då blir jag irriterad för det
Låt gärna köttet ligga kvar i spadet i 15–20 minuter. Koka upp och låt puttra i 3-5 minuter. För visst är man det när man tillagar en stek med diverse tillbehör
Nu är jag tillbaka i Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm. Jag är inte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit så här långt
Nuslutar jag med kaffe. Fru Venus. SLUTA SNUSA. Snusfri. Jag har väl knappast någon last kvar i livet nu. 30-40-minuters promenader 3-7 dagar i veckan. Motionera minst 40 minuter 6 ggr i veckan fram till midasommar. 40 minuter
Och nu så innehåller den vatten och äggvita. In i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter. 15 minuter. . med detta experimentet så att jag kan kalla det för ett recept
" Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Nu ska bloggen heta "Helena, mitt i smeten". Rostade rotfrukter med kyckling4 portioner4 kycklingklubbor5 potatisar3 morötter4 palsternackor2 rödlökar4-5 vitlöksklyftor1 ½ tsk salt2 krm svartpeppar½ msk torkade örtkryddor (jag använde timjan och rosmarin)1 msk olja50g rucolasallad150g fetaostSås2 dl turkisk yoghurt1 msk dijonsenap1 pressad vitlöksklyfta1 tsk flytande honung1 krm saltSätt ugnen på 225 grader. Tillaga mitt i ugnen i ca 45 minuter
Det kan vara viktväktarna, viktklubb, nutrilett eller soppor, men sen kommer vi till det kluriga, kan du leva på fettsnålmat som aldrig är riktigt god, eller kan du leva på nutrilett, eller soppor hela livet
Burkarna är nu hållbara i minst ett år. Denna blandning ska nu packas hårt i burkar, lämna ca 1 cm upp till locket. Nu ska locken skruvas åt och burkarna stå i ca två veckor, det optimala är i 15-20 grader men allt mellan 0 och 40 ska fungera, man får anpassa jästiden bara
Nu kände jag mig som en värdelös flickvän. Själva ideen med att vara ung, är att leva i nuet, att göra allt i minst 1000%, skratta sig fördärvad, gråta sig till sömns, skrika ut sin ilska, älska gränslöst, ha den bästa tiden i sitt liv utan tanke på att det skulle innebära att de kommande 50 åren isåfall bara skulle vara en enda lång nerförsbacke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.