Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Japp det ska det bli nu, med ett som det känns långt påsklov framför oss. Och idag är det dessutom våffeldagen och vi är hela stora familjen tillsammans så jag ska få mammas våfflor
Jo, det är mycket sherry och purjolök just nu, men det var denna grymma pasta som startade det hela. I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras
Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut. Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka en endast liten kringla
Jo, förresten, en sak har jag väl uppfunnit, om jag nuska använda mig av det ordet. Det enda jag nu vill tillägga, innan jag ger er receptet, det är att jag tog undan en deciliter bärsaft från de tinade hallonen, vilken jag ville ha till gelé på tårtan jag skulle baka
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Så nu blir det lite planering av hur vi skall möblera i morgon på jobbet… det är alltid kul. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då ville inte Mille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att det blir legobygge
men jag tycker att det smakar ganska så äckligt. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Skala och klyfta löken. Skala och skär 2 morötter i mindre bitar. Skala 2 morötter och skär dem i bitar. Pepparrotskött Putsa köttet, skär det i mindre bitar och lägg dem i en stor gryta
Dra pannan från plattan oc blanda i keso och fyll sen röran i pajskalet som nu svalnat lite. Jag lagade en så sjukt god, enkel och hälsosam paj i helgen som jag käkat typ hela veckan nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.