) använda upp degen med en gång i någon annan rätt. Så genuint glad jag blev när jag en dag fick nys om att man kan ju göra en paj med filodegsbotten, istället för vanlig pajdeg
Det fjärde steget håller du för resten av ditt liv, om man inte som jag har gått upp i vikt efter en graviditet, för då räcker det med att vara ett år i sista fasen
Kanske diskar du också efter bakandet. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Kul är det också att ni lämnar små fotspår efter er i kommentarerna det uppskattas något alldeles extra, det ger en sådan där härlig boost och ger energi till nya och förhoppningsvis ännu mer inspirerande inlägg
Nu känns det som om bloggen inte riktigt hänger med i vädrets skiftningar. Det är kunskap som jag tagit med mig och har haft fantastiskt god nytta av, inte minst under min långa studietid
Jag är väldigt svag för hummer, det är verkligen bland det allra bästa jag vet. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Jag var på Äppelmarknaden i Kivik i helgen och har nu en hel del goda äpplen med mig hem. ***************** Jag har lagt upp det här receptet på matbloggarna och ni kan ju bara gissa så många som sparat receptet för att fixa till denna goda äppelkaka
Det jagska göra är rosenmarmelad som är supergod. Rosenmarmelad på färska blad. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska. Lägg blad och vatten i en kastrull och koka under lock cirka 15 minuter. 2 Blanda ner citronsaft, citronskal och socker. Koka ytterligare 10 minuter. 3 Ös upp marmeladen i rena varma burkar. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska
I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka en endast liten kringla. Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut
" Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.