" Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Projektet hitta nya sätt att använda överblivna äggvitor har nått ännu en fas. Till skillnad från senast prövade jag idag att vända ned en liten stuvning i äggvispet, vilket fungerade mycket bra
Snurra formarna så att karamellen fördelar sig jämnt över ytan. Glasering. Honung. Häll upp den i en skål och förvara den i kylen tills den ska serveras
Blanda degens torra ingredienser i en skål. Jag vill ha kanelbullar - nu. Desserter och bakning. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Eftersom det var första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. Färsk lax är aldrig fel och häromdagen gjorde jag denna rätt
Blanda de torra och de blöta ingredienserna var för sig. Och nu så innehåller den vatten och äggvita. med detta experimentet så att jag kan kalla det för ett recept
Vid serveringen stick ner en tandpetare - eller drinkpinne - i en ost- och en melontärning. Det händer - men alltmer sällan - att jag vill ha en liten drink innan maten eller bjuda på när vi har gäster
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Börja med en minut, tag ut och rör, sätt på en minut till och så brukar man kunna röra ut det sista om det ej är smält)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.