Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga ochdet brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blir det mycket annat
De åker i frysen och när tid, lust och intresse finns kokas det saft. Eftersom hushållets semestertid brukar sammanfalla med vinbärsskörden är bärgningen av det samma något vi brukar skänka ett par timmar
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Eftersom det är gott om tomater just nu, och man kanske inte hinner äta upp alltihop just nu, passar det ju galet bra att sylta in och ta fram lite senare
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili ochhonungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagen med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.