Nu ska bloggen heta "Helena, mitt i smeten". Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jaghar bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Nuharjag hittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag. Här kommer receptet, vågar ni inte testa det innan jaghar gjort det, så skriver jag senare om hur den smakade
Nu ska du INTE vispa ihop detta utan rör om försiktigt tills det är en smidig smet som sitter ihop. § Ett svar till Min älskade syster har husdrömmar och jagharbakat spröda Chokladdrömmar
När jag var liten var min pappa en hejare på att göra pepparkakshus med oss. Tiden då det skulle vara massa färg på mina pepparkakshus är över och nu blir det mer stilrent
Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon. Även dina nära och kära som inte tål eller äter gluten kan förlusta sig på denna godsak, dock är där socker i, men bara i marängen, så är man som jag och inte äter socker heller kan man i alla fall ta utav citronkräm, grädde och bär
Japp, nuhar vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten harjag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Helt klart enklaste sättet att dekorera en tårta – dessa kommer att användas ofta harjag en känsla av
Jaghar en KitchenAid Professional här hemma, och har definitivt inte behov av två köksmaskiner. Om ni föreställer er att vi på landet haft ett i stort sett lika fullt utrustat kök som vi har är hemma, så förstår ni själva att ekvationen svårligen går ihop när det kommer till förvaring och placering av diverse köksattiraljer
Jagharkontinuerligt hemlighållit mina favoriter, och nu kommer de alltså ut i mina e-Magasin. Själv avskyr (okej, kanske är avskyr var ett starkt ord, men irriterar mig gör det) jag att gå fram och tillbaka till datorn mellan varje ingrediens (för jaghar sämst korttidsminne, även när det gäller recept jag skapat själv)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.