Extra svag för rökiga smaker så vårens första grilltillbehör blev en klassisk BBQ-sås. " Klart man blir sugen när vårluften för med sig den goda doften av grillat mellan trädgårdarna
Eftersom vi flyttat var alla formar och även kaveln borta. I helgen satte jag min pepparkaksdeg och nubörjar nedräkningen (det blir julkalender i år igen)
För mormor, uppvuxen i en liten stuga på fjället med alla sina syskon, var det en fråga om överlevnad att kunna ta vara på allt naturen bjuder och farmor tyckte helt enkelt om att laga mat
Jag vill att barnen ska kunna klara det mesta när det är dags att flytta hemifrån sen är det bra att de får lära sigta ansvar tidigt, det är ju mycket som ska göras i ett hem för att det ska fungera
Nu ska burken stå två dygn, men vi ska titta till den lite när den kommit halvvägs. Tanken är att vi ska sätta tänderna i ett alldeles nybakat surdegsbröd på lördag
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Här kommer min favorit, en variant som är enkel att göra både vegansk och glutenfri, och som innehåller mindre fett än traditionella degar utan att det tummas på smaken
De två första stegen handlar om viktminskning medan du i den tredje fasen lär kroppen att sakteligen återanpassa sig till en normal kost utan att lägga på sig kilona igen
Fannys originalrecept (och tjusigare foton) kan ni hitta här. Jag följer @roethlisberger på Instagram. Häll vattnet över dadlarna och låt dem mjuka upp sig medan du fixar det andra
Med en frasig maräng, len och syrlig citronkräm, söta jordgubbar, fluffig grädde och knastriga granatäpplekärnor så åker du rakt in i tårthimlen, promise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.