Är även perfekta till att göra korvbröd, nunärdetärdaxatt ge sig ut på vårutflykter. Nuärdet middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så attdet räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Nuärdetsnart dags för Jämjöhalvan, ett lopp som går här runt i Jämjö. Av förra årets flaskor hann vi inte dricka upp dem och de har vi testat nunärdet var lite ruggigt ute och ja den är godare i år när den stått till sig på flaskorna
Koka dem mjuka några minuter och häll av vattnet. Tillsätt vatten, nässlor och buljongtärningar. Lägg dem i en kastrull o fyll på vatten så attdet täcker
Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Jag anser attdetär hälsosamt att ha all typ av mat inkluderad i sin kost, dvs att man ska äta lite av allt så länge man tycker om det och inte har allergier eller intoleranser
Nu har jag aldrig tyckt om russin, jag brukar t. Detär nästan för mycket, jag vet att jag kommer att äta mej jättemätt imorgon, men jag vet också att jag inte kommer att bli trött för det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.