Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfint är något man inte bör göra förrän till första advent
Om man håller sig till receptet är knäck egentligen inte speciellt svårt men det gäller att passa noga så att det inte kokar över samt att vara ganska effektiv när smeten ska ner i formarna så att den inte hinner stelna
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Gör så här. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Får bara hoppas att man är sugen på det som bestämts varje dag. ett gäng körsbärstomater, halvarade. Vi försöker göra lite varje dag nu så blir inte det stora flyttlasset allt för stort
Men detär nu som man dukar upp och gör sig redo för hösten och även julens nyheter. Inredningstokig som jag är går jag och tittar på julens nyheter nu i sommarvärmen
Har nämligen en bra bok som väntar, om ni gillar kriminalromaner så är mitt tips till er en författare som heter Alex kava går ej att släppa hennes böcker
Detär verkligen inte svårt och det sköter sig själv, varför inte testa. Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.