Varför ska man göra det så komplicerat och onyttigt. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Du som tempererar kommer att få choklad över, men detär svårare att temperera små mängder. Låt detsom blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Nu får ni ha en skön kväll, solen lyser här men det blåser kallt…. Jag har blivit lärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever inte som man lär utan det blir inte fisk så ofta till middag
Ta ur allt kött, även detsom sitter i kamrarna bakom gälarna. Gräv ur allt ”smör” ur skalet och skär sedan med en vass kniv efter linjen på undersidan av kroppen
Framföralltbär- och fruktpajer. Ärdet något jag älskar så ärdet paj i alla dess former. Lite syra får detgärna finnas kvar, det blir en härlig brytning mot den söta vaniljsåsen eller vaniljglassen
Den varma och krämiga chévren tillsammans med brödet, söt honung, balsamico, ruccola och lite nötigt rostade pinjenötter är en grym kombination som slår det mesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.