1. Börja med att vispa grädden. Smält sedan nougaten i vattenbad. 2. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Skrapa sedan ur vaniljstången och vispa ner fröna i äggsmeten
Vispa äggulor och florsocker poröst. VIspa grädden hårt. Smält nougaten,. Skrapa ur vaniljstången. Blanda ihop alla ingredienserna (grädden sist) och frys in
Värm sockret försiktigt med 1 1/4 dl vatten i en kastrull, rör om tills sockret har löst sig. Koka upp sockerlagen och låt den koka livligt i ca 7 minuter tills temperaturen är 115 grader
Häll sockret i en liten tjockbottnad kastrull och låt det smälta till en ljusbrun, slät sås. Rör om sakta hela tiden och krossa sockerklumparna som bildas med en trä- eller plastsked
Börja med att vispa grädden. Smält sedan nougaten i vattenbad. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Skrapa sedan ur vaniljstången och vispa ner fröna i äggsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.