Chocolate chip cookie dough cupcakes med en helt ljuvlig frosting gjord på kondenserad mjölk. Med de små kakorna på toppen var chocolate chip cookie smaken verkligen maximerad
Smält resten av nougaten över vattenbad och rör ihop det med resten av ingredienserna till glasyren. Skär nougat (av de 200 g) i 12 bitar och tryck ner en bit i varje form. 250 g nougat (200 till fyllning & 50 till glasyr). 200 g nougat. 50 g smält nougat
Dessa cupcakes blev inte riktigt som jag tänkt mig. Sagt och gjort, jag gjorde chocolate chip cookies med ett beprövat recept, rullade degen till bollar och frös in dem sedan lade jag en fryst kakdegsboll i varje muffins
Denna gången valde jag att göra muffinsen större och smeten lite kraftigare i smaken, eftersom cupcakesen inte skulle få varken frosting eller fyllning
Ni kan tro att jag har spanat länge på dessa cupcakes i Hembakat tidningen. Men jag är inte speciellt förtjust i cupcakes, jag tycker oftast det blir "too much"
Chocolate chip protein cookies4 kakor. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
En fördel är om dina rainbow-cupcakes får stå över natten och suga till sig vätskan ur frostingen. Blanda alla frostingingredienser i en bunke, häll i några droppar valfri karamellfärg och ställ in i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.