Om man kikar in på bloggen "Fika medEleonore" så kan man läsa om hennesutmaning för både sej själv och sina läsare, enutmaning som vi bestämt oss att hänga på
Utmaningen var att skapa ett lika gott bröd – eller till och med godare – men utan recept…. Häromveckan kommer ett fantastiskt kit medingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
När det kommer till dessertostar har jag nog inga begränsningar. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Förmodligen är dom mest medgörliga när rabarbern är nylockad och alldeles färsk, enkylskåpsskrumpen typ är nog inte den bästa samarbetspartnern när det gäller att krylla till
lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Emmylou Harris & The Band – Evangeline. Rör ihop allt med sillspadet och gräddfilen. Året är snart slut menden ambitiöse hinner ännu röra till det lite grand på slutet
denna årstid är inte uppiggande med regnrusk och mörker. Servera gärna grytan med ris. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det i tillvaron lite
Låt en kastrull medvatten sjuda utan lock. Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.