Slå över vin, vinäger och fond, låt sedan såsen småkoka tills cirka hälften återstår. Ni som då tänker "hur lätt är det att laga lammstek", kan jag säga
Och lägg i vaniljpulver samt socker efter tycke. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Jag hoppas verkligen att nikommer testa detta för nikommer inte ångra er överhuvudtaget. Självklart ska ni få receptet, jag beordrar er att koka cidern, busenkelt och helt magisk
I den första häller ni i äggvitorna som vispas till ett hårt skum. digestiven i botten är ju i pulverform så jag garnerade med lite vid sidan och lite över biten
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. Sen så älskar jag att baka så dom vanliga recepten kommer att fortsätta att komma
Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.