Smält margarinet och blanda med smulorna, pressa ut dem i en rund bakform med avtagbar kant (26 cm). Tvätta citronen, riv skalet ner i en bunke och pressa ner 2 msk av juicen och blanda med skalet. 200 g Digestivekex. 75 g Milda mat- och bakmargarin
NewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYork Brownie. 240 g Mörk choklad 70% 220 g Osaltat smör 180 g Farinsocker 4 g Salt 220 g Florsocker 4 Ägg 250 g Vetemjöl. Sätt ugnen på 220 grader. 2. 240 g Mörk choklad 70% 220 g Osaltat smör 180 g Farinsocker 4 g Salt 220 g Florsocker 4 Ägg 250 g Vetemjöl
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. 2 äggulor. Tryck ut smulorna i en form med löstagbart botten, 23 cm. Häll fyllningen över kexbottnet och grädde i 8 minuter i 240° varmluft, sänk sen till 100° för ca en timme. Jag kokade en påse frusna hallon (200g) med ca en halvdeciliter socker. 2 äggulor 5 ägg 450 ml socker
När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
NewYork cheesecake – gör så här. Täck botten och kanter på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. naturell färskost, (à 200 g). 8 person(er) Ingredienser Cheesecake botten 12 grahamskex, eller digestivekex 75 g smör 3 msk strösocker Fyllning 2 pkt naturell färskost, (à 200 g) 1 burk kondenserad mjölk, (397 g) 3 ägg 1 citron Garnering hallon, el andra färska bär
Höj temperaturen i ugnen till 220 grader (200 grader varmluft). Låt cheesecaken stå i kylen över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig. 2 tsk vaniljsocker. 2 ½. 200 g vit choklad
12 tsk vaniljsocker. 12,5 dl kesella 10%. 1200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak). 1NewYork cheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNewYork cheesecake med blåbär. Höj temperaturen i ugnen till 200 grader. Låt din cheesecake stå i kyl över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar
Leila är en fantastisk mat och bak-tjej, men har enligt mig vissa likheter med Carola. 175 g smör3 dl strösocker1,5 dl kakao0,5 dl ljus sirap1 nypa salt3 ägg2,5 dl vetemjöl150 g hasselnötterGlasyr. 2,5 dl vispgrädde200 g mörk choklad, gärna 70%1 tsk smörSätt ugnen på 175 CSmörj och bröa en långpanna 30x40 cm, eller lägg i ett bakplåtspapperVispa smör och socker poröst. Grädda kakan mitt i ugnen 10-12 minuter, den ska vara lite kladdig när du tar ut den. 2,5 dl vetemjöl
NewYork Cheesecake serveras som den är eller med en bärsås. 21/2 dl kesella 10%. 2 tsk vaniljsocker. 200 g vit kvalitetschoklad. 1 1/2 dl färska blåbär (eller frysta). Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 cm i diameter. 21/2 dl kesella 10%. 2 tsk vaniljsocker. 200 g vit kvalitetschoklad. 1 1/2 dl färska blåbär (eller frysta)
600 gr philadelpiaost21/2 dl kesella2 tsk vaniljsocker1 dl grädde1 dl maizena3 ägg200 gr vit fin choklad1/2 ask färska jordgubbar. 21/2 dl kesella. 2 tsk vaniljsocker. 200 gr vit fin choklad
Sätt på ugnen på 200*. 2. Höj tempraturen i ugnen till 225*. Låt Cheesecaken stå i kyl över natten eller i ca 6-8 timmar, för att den ska sätta sig och bli lättare att skära upp i snygga bitar. 2 tsk vaniljsocker. 200 g vitchoklad (gärna med lemon/lime smak)
Denna goda NewYork Cheesecaken som är verkligen pricken över i. En av döttrarna firades i helgen efter att hon fyllde 12 i fredags. 21/2 dl kesella. 2 tsk vaniljsocker. 200 gr vit fin choklad. 21/2 dl kesella. 2 tsk vaniljsocker. 200 gr vit fin choklad
Sätt på Nas ”NY State of Mind” eller Jay-Z & Alicia Keys ”Empire State of Mind”. Men när allt kommer omkring är alltid en klassisk NewYork Cheesecake den jag gillar allra bäst
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Cheesecake är aldrig fel och speciellt inte en mäktigt god NewYork variant, här med blåbär enligt Leilas recept, som hittas här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.