150 g digestivekex. 175 g smält smör. 11 dl strösocker. 10,75 dl maizena. 1600 g Philadelphiaost. 11 tsk vaniljpulver. 11,5 dl kesella eller gräddfil. 13 st ägg. 11 dl vispgrädde. 13 dl frysta hallon. 11,5 dl strösocker. 10,5 dl vattenSå här gör du Sätt ugnen på 200 grader. Häll i en form på 15 eller 18 cm och fodra formen, inte enda upp till kanterna. Låt svalna i kyl 6-8 timmar. Låt koka i cirka 10 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 16
Ugn 175 grader. Förgrädda bottnen i mitten av ugnen i cirka 10 minuter och låt svalna. 150 g smör. 1 dl strösocker. 1 dl majsstärkelse. 1 dl vispgrädde
NewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYork Brownie. 240 g Mörk choklad 70% 220 g Osaltat smör 180 g Farinsocker 4 g Salt 220 g Florsocker 4 Ägg 250 g Vetemjöl. 100 g osaltat smör 110 g florsocker 15 g vaniljsocker 30 g mjölkpulver. 1. Stryk ut 1 cm tjockt lager av smeten i en ugnssäker form. Låt brownien svalna av och ställ den sen i kylen ca 1 timma. 240 g Mörk choklad 70% 220 g Osaltat smör 180 g Farinsocker 4 g Salt 220 g Florsocker 4 Ägg 250 g Vetemjöl. 100 g osaltat smör 110 g florsocker 15 g vaniljsocker
Jag har aldrig varit i NewYork och ätit cheesecake. 1 burk kondenserad mjölk (397g). 1 citron. 1. Sätt ugnen på 150 grader. 2017-01-10 @ 18. 13. NewYork cheesecake 400 g philadelphia. 1 burk kondenserad mjölk (397g). 1 citron. 1
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. 175 g digestivekex. 1,5 tsk citron & apelsinskal. Häll fyllningen över kexbottnet och grädde i 8 minuter i 240° varmluft, sänk sen till 100° för ca en timme. 175 g digestivekex. 1,5 tsk citron & apelsinskal
När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
Sätt ugnen på 190 grader. Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna. Låt cheesecaken stå i kylen över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig. 150 g osaltat smör. 1 dl socker. 1 dl majsmjöl. 2 189. 1 dl vispgrädde. 1 dl färska blåbär
150 g osaltat smör. 1300 g digestivekex. 11 dl strösocker. 11 dl maizena (majsstärkelse). 12 tsk vaniljsocker. 1600 g färskost. 12,5 dl kesella 10%. 13 ägg. 11 dl vispgrädde. 1200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak). 11 dl frysta blåbär. 1NewYorkcheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNewYork cheesecake med blåbär. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna. Låt din cheesecake stå i kyl över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar
Leila är en fantastisk mat och bak-tjej, men har enligt mig vissa likheter med Carola. 175 g smör3 dl strösocker1,5 dl kakao0,5 dl ljus sirap1 nypa salt3 ägg2,5 dl vetemjöl150 g hasselnötterGlasyr. 2,5 dl vispgrädde200 g mörk choklad, gärna 70%1 tsk smörSätt ugnen på 175 CSmörj och bröa en långpanna 30x40 cm, eller lägg i ett bakplåtspapperVispa smör och socker poröst. Grädda kakan mitt i ugnen 10-12 minuter, den ska vara lite kladdig när du tar ut den. 175 g smör. 1,5 dl kakao. 1 nypa salt
NewYork Cheesecake serveras som den är eller med en bärsås. 150 g smör. 2 1/2 dl kesella 10%. 1 dl strösocker. 1 dl majsstärkelse. 1 dl vispgrädde. 11/2 dl färska blåbär (eller frysta). Sätt ugnen på 175 grader. Förgrädda bottnen i mitten av ugnen i cirka 10 minuter och låt svalna. 150 g smör. 2 1/2 dl kesella 10%. 1 dl strösocker. 1 dl majsstärkelse. 1 dl vispgrädde. 11/2 dl färska blåbär (eller frysta)
Vispa cream cheese, apelsin- och citronskal och socker med elvisp till en jämn smet. 125 gram smält smör. 1 tsk finrivet citronskal. 1 3/4 dl gräddfil. 1½ dl gräddfil. 1. Sätt ugnen på 180 grader (160 grader om varmluft). Häll fyllningen i formen och grädda i cirka 1 h och 15 minuter. Ta ut kakan ur ugnen och låt den stå i 15 minuter. 125 gram smält smör. 1 tsk finrivet citronskal. 3 ägg 1 3/4 dl gräddfil. 1½ dl gräddfil
300 gram digestive150 gr smör. 600 gr philadelpiaost2 1/2 dl kesella2 tsk vaniljsocker1 dl grädde1 dl maizena3 ägg200 gr vit fin choklad1/2 ask färska jordgubbar. Baka botten i 175 grader varmluft 10 minuter. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. 1 dl grädde. 1 dl maizena
1. Grädda botten i 10 min och låt den svalna. Låt Cheesecaken stå i kyl över natten eller i ca 6-8 timmar, för att den ska sätta sig och bli lättare att skära upp i snygga bitar. 150 g osaltat smör. 1 dl strösocker. 1 dl maizena. 5 dl kesella 10%. 1 dl vispgrädde. 1 dl frysta eller färska blåbär
Denna goda NewYork Cheesecaken som är verkligen pricken över i. En av döttrarna firades i helgen efter att hon fyllde 12 i fredags. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. 1 dl grädde. 1 dl maizena. 1. Baka botten i 175 grader varmluft 10 minuter. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. 1 dl grädde. 1 dl maizena
Sätt på Nas ”NY State of Mind” eller Jay-Z & Alicia Keys ”Empire State of Mind”. Men när allt kommer omkring är alltid en klassisk NewYork Cheesecake den jag gillar allra bäst
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Cheesecake är aldrig fel och speciellt inte en mäktigt god NewYork variant, här med blåbär enligt Leilas recept, som hittas här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.