Blanda i strösocker, majsstärkelse och vaniljsocker. 1 dl majsstärkelse. Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör
NewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYork Brownie. 100 g osaltat smör 110 g florsocker 15 g vaniljsocker 30 g mjölkpulver. 100 g osaltat smör 110 g florsocker 15 g vaniljsocker
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Krämig, mäktig och helt himmelskt god är denna cheesecake, som Debbie tipsade om för många år sen, men den är en stående favorit
När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
Blanda socker, majsmjöl och vaniljsocker i en skål. 11 dl strösocker. 11 dl maizena (majsstärkelse). 11 dl vispgrädde. 11 dl frysta blåbär. 1NewYork cheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNewYork cheesecake med blåbär. Låt din cheesecake stå i kyl över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar
Leila är en fantastisk mat och bak-tjej, men har enligt mig vissa likheter med Carola. Grädda kakan mitt i ugnen 10-12 minuter, den ska vara lite kladdig när du tar ut den
Sätt på Nas ”NY State of Mind” eller Jay-Z & Alicia Keys ”Empire State of Mind”. Men när allt kommer omkring är alltid en klassisk NewYork Cheesecake den jag gillar allra bäst
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Blanda i strösocker, majsstärkelse och vaniljsocker. Cheesecake är aldrig fel och speciellt inte en mäktigt god NewYork variant, här med blåbär enligt Leilas recept, som hittas här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.