Är du nöjd med året som varit. Happy New Year to all of you. Bloggåret har varit bra och jag har experimenterat mycket i köket och gjort många olika sockerfria och glutenfria recept
De är kanske inte lika nyttiga recept som jag vanligtvis gör (eller det får man definiera som man själv vill) men recepten är fyllda med lyxiga ingredienser och härliga smakupplevelser vilket skulle vara synd att gå miste om
I don’t believe in New Year’s resolutions. So after several hotel nights and restaurant meals I came back home filled with inspiration to cook in my own kitchen again
Blanda i strösocker, majsstärkelse och vaniljsocker. 1 dl strösocker. 2 tsk vaniljsocker. Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör
var newCount = currentCount + count. Lägg mandlar och strösocker i en matberedare med lock och mixa tills mandeln börjar kännas slät och fin, eventuellt kan man behöva tillsätta lite vatten om den känns för torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.