Ägg, avokado, quornfileér (orkade intetina upp kyckling), keso och shirikatinudlar. I lördags var det dock av helt andra anledningar, då fanns det istället inte någon tid över
Har du ingen mixer går det lika bra att lägga kexen i en plastpåse och rulla en kavel över dem. Klipp bakplåtspapper som är lika bred som formens höjd och placera runt kanten innan smeten hälls på
Det går att i princip ha vad man vill på. Det är lite jobbigt när gästerna hinner tacka nej försent när man redan gjort en kaka men jag får ha med den ut i tjänsten på lördag istället, det blir säkert någon fikapaus haha
Jag tyckte ugnsvärmen var lite väl hög, så akta noga så att kakan inte bränns. Fyllning. Med hela ett kilo färskost i receptet räcker kakan till många, men du vill garanterat ta mer och mer…eller som Debbie avslutade receptet
Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Låt kakan svalna i formen innan den lossas och garneras med färska bär och citronmeliss
Man kan täcka den med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd. Packa blandningen hårt en stor form med löstagbar botten
Sitter och kikar runt bland diverse bloggar och så slog det mig att jag intedelat med mig av receptet på de smarriga browniesen som jag bakade förra helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.