Att göra sitt eget fröknäcke är ju ett perfekt alternativ till att köpa det som är från Risenta. Dessutom tror jag att det är en av de saker som alla som äter LCHF någon gång har gjort, för det är ju så makalöst gott
LCHF-scones. Som ni vet utsesluter jag så gott som allt vad vanligt bröd heter numera, å jag tillhör faktiskt skaran som tycker att bröd med mandel å/eller kokosmjöl är gott
LCHF-sconesIngredienser8 dl Elins mjölblandning100 g smör1 tsk salt2 tsk bakpulver1 dl vispgrädde2 dl vattenGör så härBlanda mjölblandning, bakpulver och salt
Supergoda scones som jag hittade på Enkla att baka och det brödet som liknar "vanligt bröd" mest. Hon använder kardemumma i sitt recept, jag tog en tsk brödkryddor istället och båda är lika goda
En fördel med en välmatad kyl är att det oftast finns roliga grejer att baka på hemma. I helgen, lagom till finfint fikabesök, hittade jag ett par burkar cream cheese som bara ropade till mig att göra om dem till en cheesecake
Dag 1 kväll. Blanda samma allt snabbt. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur i ca 1 timma. Ställ in i kylen och låt stå 10-13 timmar, på så sätt behöver du inte känna dig tvingad att baka bröden en viss tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.