Semletider i all ära, men nja en semla är inget jag sätter tänderna i direkt. Som jag skrev förra veckan så bakade jag ju en cheesecake och bjöd familjen på, här nedanför kommer receptet
Dag 1 kväll. Blanda samma allt snabbt. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur i ca 1 timma. Ställ in i kylen och låt stå 10-13 timmar, på så sätt behöver du inte känna dig tvingad att baka bröden en viss tid
För att få den helt glutenfri så gjorde jag botten av popcorn. På valborg så hade jag även med mig denna cheesecake med smak av dulce de leche (kolasås) och jordnötssmör
Alla ingredienser var inköpta men orken att baka fanns helt enkelt inte. Sätt aluminiumfolie runt formen på utsidan om det finns risk för att den inte är helt tät
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
I höstas var Hela Sverige bakar mitt och F. s favoritprogram. Jag älskar bakning, F tycker om bakning och han gillar TV-program som är tävlingar, så det blev en bra kombo
Snickers cheesecake. Publicerat 2016-03-29 17. 02. 00 i. Allmänt. I lördags bjöd jag över mamma och pappa och mormor på påskfika på förmiddagen, googlade runt lite efter något gott att baka och fastnade för den här smarriga skapelsen, snickers cheesecake
Förra helgen hade vi några vänner över på grillkväll. Efter all den fantastiska maten som min kära man hade fixat var det dags för min cheesecake med färska jordgubbar och hallon
400 g färskost naturell ex. Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning
Då kommer jag också att minska sockerhalten i jordgubbskompotten, eller utesluta det helt, för den tyckte jag var lite för söt men det är ju förstås en smaksak
300 g Creme Bonjour naturelle. 1 dl naturell yoghurt. Botten. Smält margarinet i en kastrull, mixa gärna muslin lite lätt i en matberedare och slå över det smälta margarinet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.