Om du gör nasigorengtill fler personer är ugnens långpanna bra att använda. Indonesisk pytt i panna. Ta ut nasigorengen ur ugnen och toppa med omeletten och de skalade räkorna
Fräs hackad vitlök och lök, curry och paprikapulveri en stekpanna med matfett. Tillsätt tärnad kyckling, strimladvitkål och paprika och strimlade sockerärtor
Här kommer ett ytterligare lättlagat recept som passar perfekt till vardags. Denna rätt kan varieras hur mycket som helst, ta de grönsaker nigillar där hemma, lägg till nötter om ni så önskar, byt ut kycklingen mot räkor eller servera Sweet Chili sås till
Kvällens middag blev nasigoreng eller det stämmer ju interiktigt för nasi betyder ju ris och goreng betyder stekt, men det blev stekt blomkål istället för ris
Koka risetenligtanvisningarna på förpackningen. Dela kycklingenitärningar och stek färdig på medelvärme, alternativt använd kycklingrester som blivit över från annan måltid
Hacka kycklingen och löken och stek dem i oljan tillskycklingen nästa är helt klar. Hacka moroten ilämpligatärningar och häll sedan i dem, ärtorna och räkorna i pannan
Som utlovat kommer här receptet på NasiGoreng som jag gjorde igår. ) När man var liten och åt detta så var de alltidskinkai, de kan ha varit de jag var sugen på igår, lite sälta
Nasigoreng är en indonesisk rätt som oftast innehållerkyckling, grönsaker och ris. Det är lite som en pyttipanna – där man tar vad man har hemma och slänger ihop
Koka risetenligtanvisningarna på förpackningen. Blanda det kokta riset med soja och tomatpuré. Skala och hacka lök, vitlök och morötter och fräs i en stekpanna med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.