Spritsa eller klicka ut kakorna på en plåt med bakplåtspapper. Dessa nöttoppar bakade jag för någon dag sedan (som ni även kunde följa på Instagram under @ljuvligmat) och dom blev riktigt goda
Blanda nötterna med smör, strösocker och ägg. Småbröd går alltid hem hos kollegorna och sist jag bakade till kontoret blev det riktigt klassiska sådana, nämligen nöttoppar
Det är en mysig naturpark med lite djur och små gulliga bodar att kika in i. Jag valde en nöttopp och insåg vad ljuvligt goda de är och att jag måste prova att baka dem
Mal nötterna. Tillsätt sockret och äggvitorna. Klicka ut på bakpappersklädd plåt. Det blir ca 20 stycken. Ugnsvärme 200 grader, tills kakorna blir lite bruna på toppen
Lägg till sötningsmedel och ägg. Klicka smeten med en sked på bakplåtspapper på en plåt. Toppar går även bra att doppa i smält mörk choklad till hälften eller bara dekorera med smält choklad med en sked ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.