Nötfritt sesambröd
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • stycken bröd
  • 50 g smör
  • 2 st ägg
  • 1 dl grädde
  • 100 g färskost
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl Sesammjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 50 g smör
  • 2 st ägg
  • 1 dl grädde
  • 100 g färskost
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl Sesammjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 175 grader Mixa linfrön och solroskärnor. Smält smöret och vispa ihop med ägg, grädde och färskost. Blanda samman med resten av ingredienserna och låt svälla i cirka 10 minuter.Klicka ut smeten på bakplåtspapper och platta till dem med baksidan av en blöt sked. Pensla gärna med äggula och strössla över sesamfrön.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.