Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
) Menefterdagens förlustelser så är vi på banan igen. Men det tar vi igen i dagens inlägg, vi slänger helt enkelt in hela tre recept som tillsammans resulterade i enfantastiskt god middag, väl värdig att serveras vid de finare middagsborden
En härlig fredag som har spenderats i köket med roliga saker och självklart har det njutits av ljuvlig citronpaj som blev om möjligt ännu godare dagenefter
Smörkola-fondant, enfantastisk dessert. En dessert som ni säkert känner igen med denna gång i en helt annan skepnad nämligen fondant, en kaka med bakat yttre och ett ljuvligt krämigt nästan rinnande inre
Helgen är i anstormande och det är bokstavligt talat faktiskt. Här nere på våra breddgrader blåser det friska vindar och ska, enligt utlovade väderlöften, göra ännu mer under natten och morgondagen
Jag valde Fazer’s mjölkchoklad eftersom att det blir godare än Marabou’s mjölkchoklad. Hoppas att ni har haft en underbar sommar, med massa glass och värme
SVT har gjort ett fantastiskt jobb och Måns och Petra, vilka fullblodsproffs. Helgen gick i vanlig ordning i rasande fart och nu sover resten av familjen och jag ska strax göra dem sällskap
Efter två veckor utan ordentligt kök och förortssnabbmat, var denna middag oundviklig. För om man har, kommer andra sätt enbart att vara sekundära alternativ
Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus på landsbygdenen bit utanför London. Vädret höll så vi kunde njuta av poolen, spela fotboll på gräsmattan och grilla på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.