I skafferiet har jag en påse wakame som aldrig tar slut, man använder ju inte så mycket åt gången. Jag funderade på att använda den för att smaksätta pasta men vad ska man ha till
Vi åt riktigt gott idag. Minns ni fisken vi (halv)tinade och rensade igår. Idag blev den färs som smaksattes med örtsalt, havssalt, egen dill från frysen, vitpeppar, lite citron och chiliflakes
Årets julgodis-tillverkning är minst sagt i full gång här hemma. Fudge har blivit lite av "årets grej" denna jul och jag kan verkligen rekommendera det till er alla
Här kan du följa 175 grader på Instagram. Visst, tiden mellan hägg och syrén var kort i år. Men tiden mellan syrén och midsommarblomster – vad hände med den
Julmat - Ugnsomelett. Då kommer receptet på omeletten som jag lovade i ett tidigare inlägg. Detta receptet är lagom för en normalstor gratängform, ta receptet gånger två så räcker det till en långpanna
*** I annonssamarbete med Anamma ***. Hej. Glad första advent. Det här året har gått väldigt fort, nu är det bara några få veckor kvar till jul och till nyår och några veckors väldigt välförtjänt semester
Idag har jag bakat småkakor. För vet ni. Imorgon firar P4 Kalmar 35 år och då är det småkaksfest i Martin (Halv 8 hos mig/Kallskänken/Receptfritt) Nilssons trädgård mellan klockan 10-13
Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
30 st ungefär. Ingredienser. 200g mjölkchoklad alt mörkchoklad. 200g vitchoklad. 2 dl polkagrisar. Gör så här. Krossa polkagrisarna i en mortel alt hastigt i en mixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.