Idag tänkte jag tipsa om några trevliga vita viner som vi gärna bjuder på här hemma. Jag har också lagt in tips och länkar till några passande recept som finns i bloggen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rostade rotfrukter. Skala rotfrukterna och skär dem i mindre bitar. Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Blanda samman kryddmix och vatten i en bunke. Låt det svälla ett par minuter. Blanda i köttfärsen och arbeta den smidig tillsammans med kryddblandningen
Vi är numera trogna kunder till Linas matkasse. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheten i att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.