Sätt ugnen på 200°C. Smörj en form, 26 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner aprikoser, mandel, dadlar eller russin, kakao, matfett och mjölet
Senaste matbloggsträffen arrangerades hemma hos Johanna i hennes nya, fina lya. Inte bara har han skapat väldigt många recept som ser väldigt goda ut, han verkar gilla fikon lika mycket som jag
Jag sägersom Montazami, mums. Eftersom jag är nyutexaminerad och det dags att söka sig in i en ny bransch måste jag se till att skriva ett grymt CV och det är inte alltid så lätt
I går var en sådan dag som det fanns gott om energi. Vissa dagar har jag mer energi än andra. Frys in och gå och lägg dig (om du bakar sent på kvällen som jag)
En riktigt krämig och god nutella som du enkelt slänger ihop på bara två ingredienser. Både morotskaka och nutella är saker som jag äter mer än en gång per år haha så mig gör det inget
Sedan var det bara att fylla på med resten av ingredienserna någon timme innan gästerna anlände. Jag vet ju dock inte innan hur mycket folk som kommer besöka stugan, så att förlita mig på att hinna massor funkar inte
Då gröten är klar och du dragit den från plattan så lägger du i smörklicken och rör ned äggulorna. Den blir krämig och alldeles underbar i smaken av ett rivet äpple, äggula och liten klick smör
När vi är stressade, som våra magar uppfattar att vi är när vi äter när vi rör på oss, så stänger kroppen till största delen av matsmältningsfunktionen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.