Oj, vilken helg. färdiga smördegsplattor. Typ envästerbottenpaj. I söndags morse staplade vi hem vid fem-snåret, lyckades somna trots att det var ljust och vaknade sex timmarsenare, knappt utvilade
Väldigt goda blir dessa annars så hemskt (nästanoätliga, tycker jag. Det är intealltid man orkar ägna så mycket tidtillmatlagning, men man vill ändå ha "vällagat" och ingen skräpmat
Visserligenrekommenderas det i receptet att vänta enmånad med provsmakningen, för det är tydligen då äppelchutneyn ska vara som godast, men vem har tid att vänta
Oktober, denmånaden då vi sätter fokus på bröstcancer, och på olika sätt, var och en efter sin förmåga, drar vårt strå tillstacken för att samla inpengartillforskningen
Enkelt är inte sällan det godaste och så äveni kväll. // Lena. ½ burk marinerade kronärtskockor. Efter enhimla kul men lång vecka lider det mot helg och fredagsmys
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.