Låt cheesecaken via i kylskåp till nästa dagToppa med Monin Caramel Sauce och Oreokakor. Låt cheesecaken via i kylskåp till nästa dagToppa med Monin Caramel Sauce och Oreokakor
Hittade detta recept i nya Amelia. Boeuf bourguignon800-1000 gr högrev eller fransyskasmör att steka i280 gr bacon2 morötter i bitar2 skivade gula lökar7 dl fylligt rödvin7 dl mörk oxbuljong3 msk tomatpuré4 krossade vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan2 lagerbladsalt och svartpepparfinhackad persilja till serveringen
se och har följt receptet nästan till punkt och pricka. Här kommer sommaren. I form av en tårta. Som det står i rubriken - en hel dags projekt, men klart värt mödan
Har bestämt mig för att baka en Folkets Bröllopstårta, utan fusk och E-nummer. En riktig sådan består av en mandelbotten, jordgubbskompott, vaniljbavaroise och mandelkrisp, detta täckes sedan med vit marsipan
Man går igenom olika faser med sina barn och när man väl ha planat ut och lärt sig att det är så här det ska vara nu (det som ena dagen är jätte hemskt behöver inte vara det den andra dagen) så kommer dom till en annan fas eller tar ett kliv upp på nästa trappsteg i livet osså börjar vi om igen
Det här har varit en riktigt efterlängtad helg. Planen var lite barnledig tid och lata dagar,. men så fort Viggo åkte till mormor och morfar i går morse började vår galet långa to-do-lista betas av
Vi hade just klätt på oss för att gå ut för en uppfriskande powerwalk men då öppnade sig himlen, så det var bara att ta ett steg bakåt och stänga dörren om sig
Först var det cupcakes i långa banor som man skulle göra och sen cake pops och numera är det whoppie pies som är det stora samtalsämnet på många matbloggar
Det ska bli riktigt roligt i alla fall och ser fram emot att visa er i början av nästa år. Apropå nästa år, jag håller på att planera lite inlägg för kommande år och jag skulle mer än gärna veta om det något ni skulle vilja se mer av på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.